Omdat praktijk nog altijd de beste leerschool is.

Bieden wij scholieren de kans om zich te ontwikkelen en hun eigen “krachten” te ontdekken.

Eigenschappen die we zoeken

Gemotiveerd

Wil jij je best doen om je eigen leerdoelen te behalen? Wil je alles geven om de beste versie van jezelf te worden? Dan ben je een gemotiveerd iemand. Iemand die wil laten zien wat hij/zij kan en het niet erg vindt om in alle weersomstandigheden te werken. Je hebt duidelijk op een rij wat je leerdoelen zijn en kan deze kenbaar maken richting je collega's. Wat ook erg belangrijk is: Je bent positief ingesteld.

Een teamplayer

Een goede teamplayer moet zichzelf goed kennen, maar verplaatst zich ook in de andere leden van het team. Hij of zij voelt zich verantwoordelijk voor het werkproces en kijkt voortdurend naar de eigen bijdrage daaraan. Goede communicatie is essentieel voor een goede samenwerking. Een goede teamplayer is daarom ook erg sterk in zijn of haar communicatie. Ze zorgen voor een fijne sfeer en maken af en toe een grapje. Een goede teamplayer is ook goed in het aangeven van grenzen.

Nieuwsgierig

Nieuwsgierig zijn is een troef. Het betekent dat je niet altijd genoegen zal nemen met het voor de hand liggende, en dat je er altijd op bent gebrand je kennis uit te breiden. Het laat zien dat je oprecht geïnteresseerd bent in het werk, het bedrijf en de branche. Wees niet bang om vragen te stellen en onderzoek te doen in je eigen tijd. Steek je vinger op de juiste momenten op en probeer meer te weten te komen over het grotere geheel, zelfs als de discussies geen betrekking hebben op jouw werk.

Benieuwd of er nog plek in ons team is?

                          Laat iets van je horen!